Loading Selected Work...
Menu

Butikk

Tåke i Vassbygda

Vare nr. 00013
kr1 200.00
På lager
1
Produktdetaljer

Fotopapir er for deg som ønsker å ramme inn bildet selv. Det er trykket på Premium Fine Art Matt papir og har en fløyelsaktig overflate og merkbar struktur.

Lerret Fotolerret gir bildet en kunstnerisk preg. Det er trykket på et lerret av høy kvalitet og har strålende farger og gallerifølelse. Leveres oppspent på en ca. 2 cm bred blindramme i ekte tre.

Hard skumplate Bildet får et flott galleripreg og har en nydelig, matt overflate. Dette gir et elegant uttrykk samtidig som materialet er lett og slitesterkt.

Alu-plate Bildet trykkes direkte på den elegante alu-platen. Den matte overflaten sørger for en flott finish og gir et ekstra flott, refleksjonsfritt,matt uttrykk.

Akrylglass Bildet får klart og tydelig når det blir trykket direkte på akryl. Det trykkes direkte på fire millimeter akrykglass og får en imponerende dybde og nydelig glans. UV-trykk som er egnet både til innendørs og utendørs bruk!

Galleritrykk er det mest eksklusive materialet. UV-direktetrykk på akrylglass gir bildet en høy fargeglans og alu-plate-forseglingen sørger for stabilitet og et elegant utseende. Galleritrykk har en imponerende dybdevirkning og anbefales dersom du ønsker et bilde


Lagre dette produktet til senere